Johnnie Walker aanbiedingen kopen

John Walker, de Schot aan wie Johnnie Walker whisky zijn naam dankt, was een kruidenier die in1820 besloot om zijn eigen whisky te gaan maken. In die tijd waren er in de regio waar hij was gevestigd, het Schotse Kilmarnock, veel boeren die hun eigen whisky stookten. Die whisky was soms wat wisselend van kwaliteit. John Walker besloot als één van de eersten om te gaan “blenden”, dit is het mengen van verschillende soorten whisky. Zo ontstond de populaire Johnnie Walker whisky, die momenteel in ruim 200 landen wordt verkocht. Een Johnny Walker aanbieding kun je dan ook overal ter wereld tegenkomen. John Walker voegde ook als eerste graanblends aan zijn whisky toe, een proces dat vanaf het einde van de 19e eeuw door andere brouwers werd overgenomen. 

Bekijk onze selectie Johnnie Walker whisky

Profiteren van Johnnie Walker aanbiedingen

Wil je profiteren van Johnny Walker aanbiedingen dan is het internet ideaal. Op onze website Whisky-aanbieding.nl vind je de beste prijzen voor bijvoorbeeld een Johnny Walker black label aanbieding. Johnnie Walker whisky werkt met verschillende kleuren, black label is één van de betere whisky’s van dit merk. Wil je wat minder betalen, kies dan voor een Johnnie Walker aanbieding red label. Deze whisky is goedkoper omdat hij minder lang heeft gerijpt. Dit maakt het proces van brouwen immers goedkoper en daarom wordt red label voor een nog scherpere prijs aangeboden. 

De beste prijs voor Johnnie Walker whisky

Wil je de beste prijs betalen voor Johnnie Walker whisky, dan winkel je natuurlijk bij Whisky-aanbieding.nl. Hier vind je een compleet overzicht, of je nu zoekt naar een Johnnie Walker black label aanbieding of liever kiest voor een Johnny Walker red label aanbieding. Je kunt direct doorklikken naar de webshop en jouw favoriete Johnny Walker whisky meteen bestellen. Je krijgt je bestelling binnen enkele dagen thuisbezorgd.