Jack Daniel’s whisky

Jack Daniel’s is één van de whisky merken die in de Verenigde Staten wordt geproduceerd, en wel in de staat Tennessee. Het frappante is dat in de plaats Moore County, waar de distilleerderij is gevestigd, geen alcohol mag worden verkocht. Je zult in de wijde omgeving dan ook geen enkele slijterij vinden. Pas sinds 1995 verkreeg de stokerij een speciale vergunning om hun whisky te verkopen. Dit mag alleen aan toeristen, en verkoop op zondag is verboden. Maar desondanks is Jack Daniel’s whisky erg populair, zowel in Amerika als ver daarbuiten. Amerikaanse whisky kenmerkt zich doordat er voor het maken geen gerst wordt gebruikt maar mais. Dit geeft de specifieke smak aan deze whisky.

Bekijk onze selectie Jack Daniel’s whisky

De beste aanbieding voor Jack Daniels whisky

Wil je profiteren van een scherpe Jack Daniels aanbieding dan ben je aan het juiste adres bij Whisky-aanbiedingen.nl. Wij hebben de scherpste Jack Daniels aanbiedingen van de diverse whisky’s die door het bedrijf worden geleverd. Zo kun je onder andere terecht voor een Jack Daniels Honey aanbieding tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Maar ook de andere labels, zoals Black Label en Green Label, vind je in onze webshop. De labels onderscheiden zich door de wijze waarop de whisky is gebrouwen en hoe lang deze heeft gerijpt. Dit is een zeer nauwkeurig proces waar de brouwers van Jack Daniel’s dan ook scherp op toezien.

Jack Daniel’s whisky voor de beste prijs

Ben je op zoek naar de beste aanbieding voor Jack Daniels whisky? Maak dan een keuze uit het complete aanbod op Whisky-aanbieding.nl. Wij hebben het meest ruime aanbod voor de beste prijzen. Nergens anders kun je zo gemakkelijk de prijzen van flessen whisky vergelijken en direct je bestelling regelen. Profiteer van ons royale aanbod en de scherpste prijs.