Grants whisky

John en James Grant, twee Schotse broers, richtten in 1840 hun eigen destilleerderij op. Nadat de broers beiden waren overleden werd in 1872 het bedrijf overgenomen door de zoon van James. Die bouwde een tweede destilleerderij aan de andere kan van Amerika. Beide bedrijven waren door middel van een pijpleiding met elkaar verbonden. Deze situatie bleef in stand tot het tweede bedrijf in 1902 weer werd gesloten. In de loop van de 20e eeuw wisselde het bedrijf enkele keren van eigenaar en werd de productie flink uitgebreid. De echte kenners waarderen deze typisch Amerikaanse whisky. Voor hen is er regelmatig een scherpe Grants whisky aanbieding online te vinden.

Gemakkelijk shoppen voor Grant’s whisky

Nog nooit was het zo eenvoudig om de goedkoopste Grants whisky te vinden. Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een goede vriend of voor een collega die van zijn pensioen gaat genieten? Als hij van een goed glas whisky houdt dan zal een fles Grant’s zeker in de smaak vallen. Maak je keuze uit het grootste assortiment online en profiteer van de scherpste prijzen.

Een heerlijke Grants whisky voor de beste prijs

Ben je liefhebber van de typische Amerikaanse whisky en is Grants één van je favorieten? Dan kun je bij Whisky-aanbieding.nl terecht voor de beste Grants whisky aanbiedingen van het internet. Wat ook een groot voordeel is: Je kunt de prijzen van meerdere aanbieders snel en gemakkelijk met elkaar vergelijken. Heb je de Grant’s whisky gevonden die je zoekt dan kun je direct door klikken naar de website van de webshop waar deze wordt verkocht. Plaats je bestelling en de rest gaat vanzelf.