Glennfiddich whisky

De Schotse whisky van Glenfiddich bestaat al sinds het einde van de 19e eeuw. In 1887, op Eerste Kerstdag, presenteerde brouwer William Grant zijn eerste whisky. Een jaar eerder richtte hij zijn eigen destilleerderij op in de vallei van de rivier Fiddich in Schotland. Dankzij een gelikte marketingcampagne door William Grant & Sons was Glenfiddich vele jaren lang de best verkochte single malt whisky in Schotland. Eén van hun bekendste whisky’s is de Glenfiddich 12. Je vindt voor een Glenfiddich 12 aanbieding de beste prijzen in onze webwinkel. 

Bekijk onze selectie Glennfiddich whisky

Het productieproces van Glenfiddich whisky

Glenfiddich whisky wordt al vele decennia op dezelfde manier gemaakt. Dit gebeurt ook alleen in de destilleerderij in Schotland. Voor de whisky wordt water gebruikt uit de Robbie Dhu Springs. Verder worden er voor het rijpingsproces jaren oude vaten gebruikt waarin wijn en sherry heeft gerijpt. Daarnaast staat Glenfiddich er om bekend dat de whisky zeer langdurig wordt gerijpt. Dit zorgt ervoor dat je een whisky krijgt die zeer goed op smaak is. Glenfiddich is dan ook een whisky die vaak bij speciale gelegenheden wordt geschonken.  Voor een mooie Glenfiddich aanbieding kun je natuurlijk terecht op Whisky-aanbiedingen.nl. 

Shop online voor de beste Glenfiddich aanbiedingen

Wil je een bijzondere whisky cadeau geven, dan kies je natuurlijk voor Glenfiddich. Deze whisky wordt in een bijzondere driekantige fles gebotteld en sommige edities worden daarnaast voorzien van een bijzondere verpakking. Hiermee onderscheidt Glenfiddich zich van andere whisky’s uit Schotland. Voor de allerbeste Glenfiddich aanbiedingen kun je op deze pagina van Whisky-aanbiedingen.nl direct je keuze maken. Door te klikken word je meteen doorgestuurd naar de website van de aanbieder waar je je bestelling kunt plaatsen.