Famous Grouse whiskey aanbiedingen

Famous Grouse whisky werd voor het eerst gebrouwen in 1897 door de Schot Matthew Gloag, die enkele jaren daarvoor de whiskystokerij van zijn vader William, die al sinds 1860 eigenaar was van de stokerij. Famous Grouse dankt zijn naam aan het Schotse sneeuwhoen, the grouse. De dochter van Matthew Gloag ontwierp het oorspronkelijke logo dat op de fles kwam. Famous werd overigens later pas toegevoegd, toen bleek dat deze whisky erg populair was geworden. Een Famous Grouse aanbieding vind je nu gemakkelijk online. Het is een prima whisky om te drinken bij iedere gelegenheid.

Het brouwproces van Famous Grouse whisky

Voordat je kunt profiteren van een aanbieding voor Famous Grouse whisky is daar een heel proces aan vooraf gegaan. De brouwers gebruiken verschillende soorten whisky om daar uiteindelijk hun beroemde Famous Grouse van te maken. Dit proces wordt heel toepasselijk “marriage” (huwelijk) genoemd. De whisky wordt na het brouwen nog gedurende minimaal zes maanden op vaten te rusten gelegd zodat de smaak heel zacht wordt. Dit maakt The Famous Grouse zo bekend en geliefd in de wereld. Het is dan ook niet voor niets dat deze whisky wereldwijd zo populair is. Famous Grouse is in Schotland en ver daarbuiten nog steeds één van de populairste whisky’s.

Bestel direct online Famous Grouse via Whisky-aanbieding.nl

Ben je op zoek naar Famous Grouse whisky? En wil je de beste prijs betalen? Dan kun je hier op Whisky-aanbieding.nl direct de prijzen vergelijken. Heb je jouw favoriet gevonden dan klik je eenvoudig door naar de aanbieder en plaatst direct je bestelling. Zo betaal je nooit te veel voor jouw Famous Grouse whisky. Je vindt hier het grootste aanbod tegen de allerbeste prijzen.