Chivas Regal whisky

De whisky van het merk Chivas Regal komt uit Schotland en is een blended whisky. De naam komt van e broers John en James Chivas die in 1842 hun eigen destilleerderij begonnen. Regal is toegevoegd aan de naam als eerbetoon aan Koningin Victoria die hen eerde met een speciale onderscheiding. De whisky is blended, wil zeggen dat hij is samengesteld uit meerdere soorten whisky. Blenden is typisch Schots, meerdere merken werken op deze manier om hun whisky te maken. De Chivas Regal staat bekend om het lange rijpingsproces.

Bekijk onze selectie Chivas Regal whisky

Exclusieve whisky van Chivas Regal

De goedkoopste Chivas Regal aanbieding betreft whisky’s die zo’n 12 jaar hebben gerijpt in de vaten voordat ze werden gebotteld. Maar er is ook exclusieve Chivas Regal die veel langer in het vat heeft gezeten. De whisky van Chivas Regal staat onder andere bekend om zijn exclusiviteit. Er zijn flessen van dit merk die voor duizenden euro’s per fles over de toonbank gaan. Maar gelukkig zijn er ook voordelige aanbiedingen. De beste Chivas aanbiedingen vind je onder andere in deze webshop. Je kunt gemakkelijk de prijzen vergelijken en zo snel je keuze maken.

Het grootste aanbod Chivas Regal whisky online beschikbaar

Wil je echt iets bijzonders, dan kies je voor een Chivas Regal whisky. De Chivas Regal 12 aanbiedingen zijn zeer scherp geprijsd. Je hebt dan een heerlijk zacht smakende whisky die 12 jaar heeft kunnen rijpen. Door de grote zorg waarmee de verschillende malt- en graanwhisky’s worden geblend ontstaat de unieke smaak waarom Chivas Regal wereldfaam geniet. Maak je keuze uit het assortiment op Whisky-aanbieding.nl en je kunt direct door klikken naar de webshop om jouw favoriete Chivas Regal te bestellen.