Beste verlichting voor je mancave

Ga jij eindelijk je ultieme droom waarmaken en een mancave inrichten? Dan ben jij waarschijnlijk een zeer gelukkig man. Eindelijk kun je die lang gewenste pooltafel neerzetten, die supergrote televisie aan de muur hangen en al je lang gespaarde items krijgen een plekje aan de muur. Waarschijnlijk is jouw mancave net zoals veel andere mancaves weggestopt op één van de donkerste plekjes in huis. Meestal wordt de zolder, de kelder of de garage als mancave ingericht. Goede verlichting is dan natuurlijk erg belangrijk. Je wilt natuurlijk wel wat kunnen zien daarbinnen en waarschijnlijk ook je mooie items uitlichten. Wij gaan je in deze blog vertellen wat de beste verlichting voor je mancave is.

Waarmee richt jij je mancave mee in?

Allereerst moeten we je natuurlijk feliciteren dat jij het voor elkaar hebt om je eigen mancave in te gaan richten. Je eigen plek waar jij het voor het zeggen hebt en die jij helemaal zelf en naar jouw eigen smaak kan inrichten. Een plek waar jij de baas bent en waar je vrouw met al haar tips en adviezen niet naar binnen mag. Er zijn een aantal zaken die zeker niet mogen ontbreken in je mancave. Waarschijnlijk heb je deze ruimte niet alleen voor jezelf maar ben je ook van plan om hier heel veel tijd met je vrienden door te gaan brengen. Eén ding wat dus zeker niet mag ontbreken in de inrichting van je mancave, is een bar of een toog en drank. Bier, wijn, een whisky collectie, waar jouw smaak maar naar uit gaat.

Misschien ben je al jaren een fervent rugby, voetbal of formule 1 fan en heb je meerdere collectorsitems in je bezit. Dan is het natuurlijk fantastisch om die aan de muur te hangen en er lekker van te genieten. Uiteraard moet je ook de beschikking hebben over een megascherm waar je rugby, formule 1 of voetbal op kunt kijken.

Last but not least is het natuurlijk zaak dat je wat knaps hebt om op te zitten in je mancave. Wees je ervan bewust dat je hier waarschijnlijk zeer veel tijd door gaat brengen, vaak samen met een groep vrienden. Zorg er dus voor dat je je mancave inricht met lekkere stoere stoelen en banken waar je het uren op uit kunt houden.

De beste verlichting voor in je mancave

Als je dit allemaal voor elkaar hebt, blijft de verlichting over. Je wilt natuurlijk wel wat kunnen zien in je mancave. Wat dacht je van een paar gave hanglampen boven je pool-of voetbaltafel? Je kunt hierbij ook kiezen voor wat sfeerverlichting boven de bar en spotlights die op je collectors items gericht staan zodat het echte blikvangers worden. Misschien kun je eens een rotan lamp overwegen om de juiste sfeer te creëren. Het is weer eens wat anders en misschien wel de lamp waar jij naar op zoek bent om de juiste sfeer in je mancave te creëren.

Na het lezen van dit artikel weet jij in ieder geval wat de beste verlichting voor in je mancave is. Als je hiervoor een verlichting gespecialiseerde webshop bezoekt, zul je merken dat je enorm veel keuze hebt. Waarschijnlijk vormt het kiezen tussen al deze opties je belangrijkste uitdaging bij het inrichten van je mancave!